ENTER THE WAVE SPANJE

Het Enter The Wave surfcamp vindt plaats op op de Spaanse heuvels van Asturias, met uitzicht op een prachtige surfbaai aan de Atlantische kust. Het surfcamp richt zich naast surfen vooral op muziek. Hier kun je de meeste avonden optredens bekijken. Word wakker in je tipi tent met uitzicht over de Atlantische oceaan en loop ‘s avonds naar het terras voor live muziek van singer-songwriters en andere artiesten aan onze lounges en picknicktafels.

ENTER THE WAVE SPANJE

Het Enter The Wave surfcamp vindt plaats op op de Spaanse heuvels van Vidiago, met uitzicht op een prachtige surfbaai. Word wakker in je tipi tent met uitzicht over de Atlantische oceaan en geniet in de avond bij ondergaande zon van live-muziek door verschillende singer-songwriters en bands.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★★★ | Luxe: ★★★☆☆ | Yoga: ★★★★☆ | Muziek: ★★★★☆

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★☆☆
Yoga: ★★★★☆
Muziek: ★★★★☆

Het Enter The Wave terrein bevindt zich op een heuvel vlak aan de kust met uitzicht op de oceaan. Aan de voorzijde van de heuvel kijk je uit op een idyllische surf baai en aan de achterzijde kijk je uit over de Cordillera gebergten. Ons terrein bevindt zich op nog geen 100 meter van de kust, zodat je binnen 2 minuten met je surfplank in het water ligt. De tipi tenten staan opgesteld rond een gezamenlijk terrein en beneden de heuvels vind je onze lounges en een surfbar. De optredens gaan door op ons terras achter een oude kiwi-plantage.

Het is vanaf mogelijk om te pre-registreren voor Enter The Wave 2022.

Het Enter The Wave terrein bevindt zich op een heuvel vlak aan de kust met uitzicht op de oceaan. Aan de voorzijde van de heuvel kijk je uit op een idyllische surf baai en binnen 2 minuten lig je met je surfplank in het water. In de avond dwaal je af van de heuvel en vind je de lounge en stages.

Het is vanaf nu mogelijk om te pre-registreren voor Enter The Wave 2022.

PACKAGE

Tickets vanaf €359

Inclusief:
– Ticket Enter The Wave 2021
– Live singer-songwriters & bands
– Tipi & camping spot
– Reis naar Asturias (retour)
– 4x avond diner
– Gebruik lounge areas
– Gebruik muziekinstrumenten

Optioneel:
Surflessen
1% Childrens tax
– Ontbijt
– Fresh start yoga

DE LIVE SESSIONS

Op onze Enter The Wave stages vind je (bijna) elke avond live-optredens. In 2021 hopen we op een zomer waarin je dicht op het podium kunt dansen, maar mocht dit niet zo zijn dan kun je plaatsnemen aan ons uitgebreide terras. Genietend van een lekker drankje, in de ondergaande zon kun jij genieten van live-muziek. Hier alvast een greep uit de line-up van 2021.

DE LIVE SESSIONS

Op het Enter The Wave terrein zullen elke dag optredens zijn van meerdere live muzikanten. Zie hieronder een greep uit de artiesten van de live sessies op Enter The Wave 2021!

JAMES WALKER

James Walker is een uniek type Songwriter uit de United Kingdom, schrijft introspectieve tracks en reist sinds 3 jaar rond door Europa. Zijn debuut album, ‘ English Bones’ (2017) bracht hem bij het internationale publiek. Hij deed over 230 shows met o.a. Judy Blank en Matt Phillips.

SEB HEART

Seb Heart is een singer-songwriter uit Frankrijk. Sinds 2014 bracht hij zijn muziek uit in de Verenigde Arabische Staten, Australie en Spanje. Hij speelt veel op surf-related evenementen zoals de Quiksilver Sunset of Barcelona surf festival. Luister Single-Use hier.

GERSON MAIN

Gerson Main ken je waarschijnlijk van de beste singer-songwriter en zijn nummer Deejay. Hij speelde met bijna heel bekend Nederland en is er stiekem zelf ook een. Het blijft altijd spannend of Gerson kan optreden wanneer het te laat is geworden aan de Bar, maar we zien hem er graag weer!

GYO KRETZ

Gyo Kretz heeft een erg unieke en eigen sound. Samen met zijn band speelt hij een combinatie van blues, rock en popmuziek, maar als ook als solist speelde hij Enter The Wave stil. Zijn nummer ‘Times Like These‘ is zeker het luisteren waard!

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

PLAYA VIDIAGO

PLAYA VIDIAGO

Playa de Vidiago is een van de mooiste stranden die je ooit zult zien. Het bestaat uit 2 baaitjes met in het midden het restaurant van camping La Paz.

TIPI STAGE

TIPI STAGE

Onderaan de Spaanse heuvels, verstopt achter de kiwi plantage, vind je onze kiwi stage. Hier zijn de terrassen en live optredens van singer-songwriters

BEACH YOGA

BEACH YOGA

Doe mee aan de yogalesjes rondom het strand en op de mooiste plekjes en heuvels van Vidiago en zorg dat je fit aan je dag begint!

CITYTRIP SANTANDER

SANTANDER

De citytrip Santander (35,-) wil je niet missen. In de middag kun je shoppen & tapas eten en daarna gaan we met de groep langs verschillende kroegen.

BEACHBAR

BEACHBAR

De bar op Enter The Wave staat altijd voor je klaar. Kom jij ’s ochtends vroeg aan de bar voor een drankje? Je bent altijd welkom!

EL CAMINO

EL CAMINO

Enter The Wave ligt aan de wereldberoemde wandelroute Camino de Santiago Compostela, met de leukste restaurantjes op loopafstand.

SPAANSE AVOND

SPAANSE AVOND

Spaanse avond, de dag waarop iedereen rondloopt met kleurrijke schmink en waarop je geniet van sangria, salsa & verschillende activiteiten.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Alle acts, van zang tot comedy, zijn welkom op de open-mic night. Bereid je voor en de stage is yours!

ACCOMMODATIE

Op Enter The Wave Spanje overnacht je met 2 personen in een sfeervolle tipi van 3×3 meter, waar je twee eenpersoons (lucht)matrassen en een aantal kleine koffers in kwijt kunt. Met 3 tot 5 personen overnacht je in een 5×5 meter tipi, met genoeg ruimte om rondjes te rennen en verstoppertje in te spelen. Je dient zelf een luchtbed en beddengoed mee te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een luchtbed bij ons te huren voor €10 per week.

PRAKTISCH / FAQ

DATA

In 2021 vindt Enter The Wave plaats op de onderstaande data (zowel in Spanje als in Frankrijk). De eerste datum is hierbij de vertrekdag van de bus en de laatste datum is de dag van terugkomst met de bus in Nederland.

Belangrijk: kom je met eigen vervoer, dan ben je dus welkom vanaf zaterdag tot zaterdag.

Wk 1: 1 juli – 10 juli
Wk 2: 8 juli – 17 juli
Wk 3: 15 juli – 24 juli
Wk 4: 22 juli– 31 juli
Wk 5: 29 juli – 7 augustus
Wk 6: 5 aug.– 14 augustus
Wk 7: 12 aug. – 21 augustus
Wk 8: 19 aug. – 28 augustus
Wk 9: 27 aug. – 5 september

De bussen vertrekken telkens op vrijdag vanuit Nederland en je komt op zaterdagochtend aan in Spanje of Frankrijk. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden naar Nederland. Je komt dan op zondag in de ochtend / begin middag weer terug aan in Nederland.

COVID-19

In de afgelopen twee jaar heeft Enter The Wave ondanks een aantal corona golven vrijwel alle weken kunnen draaien in het buitenland. Alle reizen van Enter The Wave zijn ruim opgezet aan de prachtige stranden van de Atlantische kust. Enter The Wave vindt plaats in de buitenlucht, met een ruime terras setting voor de optredens. We doen er alles aan om de reis veilig te laten verlopen.

Mocht het toch zo zijn dat jouw week gecancelled wordt (vanwege bv. een reisverbod) vanuit Enter The Wave, dan krijg je de mogelijkheid om je reis kosteloos te verplaatsen naar het volgende jaar.

SURFLES & MATERIAAL

De locaties van Enter The Wave zijn ideaal om te golfsurfen dus dit raden we zeker aan. Je kunt je surfles en materiaal op locatie boeken. Lees hier alles over de verschillende surfpakketten Frankrijk & Spanje.

STROOM & SANITAIR

Stroom
Er is geen stroom in de tenten aanwezig. Op het terrein is wel een oplaadpunt voor mobiele telefoons aanwezig welke door deelnemers vrij te gebruiken is. Het oplaadpunt kan op verzoek worden gebruikt en gaat na het plaatsen van de electronica weer op slot. Gebruik van deze oplaadpunten is op eigen risico. Enter The Wave is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen bij de oplaadpunten.

Sanitair
Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig met wc’s en warme douches. Gebruik van deze voorzieningen is gratis.

BUSREIS

Je bus naar Spanje vertrekt op vrijdagmiddag. Op zaterdagochtend kom je aan op de bestemming. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden. Je bent op zondag in de ochtend / begin middag weer terug in België / Nederland. Hieronder vind je een indicatie van de vertrektijden per opstap locatie. Deze tijden kunnen nog wijzigen: je ontvangt de definitieve reisinformatie voorafgaand aan vertrek.

Bestemming Spanje:
Amsterdam (vertrektijd 12:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3)*
Utrecht (13:45, Stockholmstraat Leidsche Rijn)
Breda (14:45, Prinsenbeek Station)
Antwerpen (15.30, Antwerpen Station Berchem)

Bagage:
Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage
1x slaapzak
1x matje

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een name-tag aan!

Belangrijke documenten:
Om Frankrijk of Spanje binnen te komen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Een geldig identiteitskaart (of paspoort) volstaat. Een rijbewijs geldt hier niet als legitimatiebewijs. In geval van calamiteiten is het belangrijk dat je het pasje of polisnummer en polisblad van je reisverzekering bij je hebt. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Allianz verzekeringen.

LEEFTIJD

Enter The Wave is toegankelijk vanaf 18+, maar we adviseren Enter The Wave vanaf 20+. De gemiddelde leeftijd zal hoger liggen.

DINERS

Onze chefs bereiden op 4 dagen in de week een lekkere (basic) maaltijd voor je. Tijdens het boeken kun je aangeven of je wel of niet vegetarisch wil eten.

De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben dan kun je dit op locatie in Frankrijk of Spanje doorgeven aan de chef (je hoeft dit dus niet vooraf bij ons aan te geven). Hetzelfde geldt voor veganistisch eten.

NIET TOEGESTAAN

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.
2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
3. Wapens zijn verboden op het terrein
4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
11. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.