ENTER THE WAVE SPANJE

Het Enter The Wave surfcamp vindt plaats op op de Spaanse heuvels van Asturias, met uitzicht op een prachtige surfbaai aan de Atlantische kust. Het surfcamp richt zich naast surfen vooral op muziek. Hier kun je de meeste avonden optredens bekijken. Word wakker in je tipi tent met uitzicht over de Atlantische oceaan en loop ‘s avonds over de kiwivelden naar het terras voor live muziek van singer-songwriters en andere artiesten aan onze lounges en picknicktafels.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★★★ | Luxe: ★★★★☆ | Yoga: ★★★☆☆ | Muziek: ★★★★★

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★★☆
Yoga: ★★★☆☆
Muziek: ★★★★★

Het Enter The Wave terrein bevindt zich op een heuvel vlak aan de kust met uitzicht op de oceaan. Aan de voorzijde van de heuvel kijk je uit op een idyllische surf baai en aan de achterzijde kijk je uit over de Cordillera gebergten. Ons terrein bevindt zich op nog geen 100 meter van de kust, zodat je binnen 2 minuten met je surfplank in het water ligt. De tipi tenten staan opgesteld rond een gezamenlijk terrein en beneden de heuvels vind je onze lounges en een surfbar. De optredens gaan door op ons terras achter een oude kiwi-plantage.

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

PLAYA VIDIAGO

PLAYA VIDIAGO

Playa de Vidiago is een van de mooiste stranden die je ooit zult zien. Het bestaat uit 2 baaitjes met in het midden het restaurant van camping La Paz.

TIPI STAGE

TIPI STAGE

Onderaan de Spaanse heuvels, verstopt achter de kiwi plantage, vind je onze kiwi stage. Hier zijn de terrassen en live optredens van singer-songwriters

BEACH YOGA

BEACH YOGA

Doe mee aan de yogalesjes rondom het strand en op de mooiste plekjes en heuvels van Vidiago en zorg dat je fit aan je dag begint!

CITYTRIP SANTANDER

SANTANDER

De citytrip Santander (35,-) wil je niet missen. In de middag kun je shoppen & tapas eten en daarna gaan we met de groep langs verschillende kroegen.

24/7 BEACHBAR

24/7 BEACHBAR

De bar op Enter The Wave is 24/7 open. Kom jij ‘s ochtends vroeg aan de bar voor een drankje? Je bent altijd welkom!

EL CAMINO

EL CAMINO

Enter The Wave ligt aan de wereldberoemde wandelroute Camino de Santiago Compostela, met de leukste restaurantjes op loopafstand.

FESTIVALDAG TIPITÂN

FESTIVALDAG TIPITAN

TipiTan, de festivaldag waarop iedereen zich omtovert tot indiaan en de hele dag geniet van verschillende activiteiten.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Alle acts, van zang tot comedy, zijn welkom op de open-mic night. Bereid je voor en de stage is yours!

PRAKTISCH / FAQ

COVID-19

Alle informatie met betrekking tot corona vind je bij de corona policy.

DATA

In 2020 vindt Enter The Wave plaats op de onderstaande data (zowel in Spanje als in Frankrijk). De eerste datum is hierbij de vertrekdag van de bus en de laatste datum is de dag van terugkomst met de bus in Nederland.

Belangrijk: kom je met eigen vervoer, dan ben je dus welkom vanaf zaterdag tot zaterdag.

Wk 1: 2 juli – 11 juli
Wk 2: 9 juli – 18 juli
Wk 3: 16 juli – 25 juli
Wk 4: 23 juli– 1 augustus
Wk 5: 30 juli – 8 augustus
Wk 6: 6 aug.– 15 augustus
Wk 7: 13 aug. – 22 augustus
Wk 8: 20 aug. – 29 augustus

De bussen vertrekken telkens op vrijdag vanuit Nederland en je komt op zaterdagochtend aan in Spanje of Frankrijk. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden naar Nederland. Je komt dan op zondag in de ochtend / begin middag weer terug aan in Nederland.

SURFLES & MATERIAAL

De locaties van Enter The Wave zijn ideaal om te golfsurfen dus dit raden we zeker aan. Je kunt je surfles en materiaal op locatie boeken. Lees hier alles over de verschillende surfpakketten Frankrijk & Spanje.

TIPI'S

Kamperen hoeft niet altijd basic te zijn. Op Enter The Wave slaap je in ruime, comfortabele tipi tenten van 5×5 meter (3-5 personen) of 3×3 meter (2 personen) waarin je rechtop kunt staan. Je geeft op locatie zelf aan met welke vriend(inn)en je de tipi gaat delen en of je bijvoorbeeld naast een andere tipi wilt staan. Mocht je alleen reizen dan kun je, als je geen voorkeur hebt, een tipi delen met anderen die ook alleen reizen.

BUSREIS

Afhankelijk van je bestemming vertrekt onze bus op vrijdag vroeg in de avond (vertrek naar Frankrijk) of ‘s middags (vertrek naar Spanje).  Op zaterdagochtend kom je aan op de bestemming. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden. Je bent op zondag in de ochtend / begin middag weer terug in België/Nederland.

Bestemming Frankrijk:
Amsterdam (vertrektijd 16:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3) Utrecht (17:45, P+R Leidsche Rijn) Breda (18:45, Prinsenbeek Station) Antwerpen (19.30, Antwerpen Station Berchem) Gent (20.30, Dampoort)*

Bestemming Spanje:
Amsterdam (vertrektijd 11:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3) Utrecht (12:45, P+R Leidsche Rijn) Breda (13:45, Prinsenbeek Station) Antwerpen (14.30, Antwerpen Station Berchem) Gent (15.30, Dampoort)*

In de bus worden een aantal speelfilms gedraaid en zullen de lampen ‘s nachts uitgaan zodat iedereen zijn nachtrust kan pakken. We komen in de ochtend aan op de camping in Frankrijk of Spanje. De terugreis met de bus start op de zaterdag en de volgende ochtend (ETW Frankrijk) of middag (ETW Spanje) kom je weer aan in België of Nederland.

*Vertrektijden onder voorbehoud

Bagage:
Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage
1x slaapzak
1x matje

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een name-tag aan!

Belangrijke documenten:
Om Frankrijk of Spanje binnen te komen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Een geldig identiteitskaart (of paspoort) volstaat. Een rijbewijs geldt hier niet als legitimatiebewijs. In geval van calamiteiten is het belangrijk dat je het pasje of polisnummer en polisblad van je reisverzekering bij je hebt. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Allianz verzekeringen.

LEEFTIJD

Enter The Wave is toegankelijk vanaf 18+, maar we adviseren Enter The Wave vanaf 20+. De gemiddelde leeftijd zal hoger liggen.

DINERS

Onze chefs bereiden op 4 dagen in de week een lekkere (basic) maaltijd voor je. Tijdens het boeken kun je aangeven of je wel of niet vegetarisch wil eten.

De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben dan kun je dit op locatie in Frankrijk of Spanje doorgeven aan de chef (je hoeft dit dus niet vooraf bij ons aan te geven). Hetzelfde geldt voor veganistisch eten.

OPLAADPUNTEN

Er is geen stroom in de tenten aanwezig. Op het terrein is wel een oplaadpunt voor mobiele telefoons aanwezig welke door deelnemers vrij te gebruiken is. Het oplaadpunt kan op verzoek worden gebruikt en gaat na het plaatsen van de electronica weer op slot. Gebruik van deze oplaadpunten is op eigen risico. Enter The Wave is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen bij de oplaadpunten.

VOORZIENINGEN

Sanitair
Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig met wc’s en warme douches. Gebruik van deze voorzieningen is gratis.

Pinnen / cash
Omdat het niet altijd even makkelijk is om te pinnen in de directe omgeving raden wij aan genoeg cash mee te nemen. Vanaf dit jaar zal het ook mogelijk zijn om op het Enter The Wave terrein via pin te betalen.

NIET TOEGESTAAN

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.
2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
3. Wapens zijn verboden op het terrein
4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
11. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.