ENTER THE WAVE OCEANCAMP

Het Enter The Wave oceancamp vindt plaats op de Spaanse heuvels van Los Llaos, vlakbij de prachtige surfbaai playa Oyambre. Op het oceancamp vind je een heerlijke combinatie van surfen en muziek. Het strand van Oyambre is de perfecte plek om te (leren) surfen en op het camp geniet je van optredens van verschillende songwriters. Later op de avond kun je terecht bij onze beachbar of bij de gezellige surfbars in de buurt.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★★★ | Luxe: ★★★☆☆ | Yoga: ★★★★☆ | Muziek: ★★★★★

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★☆☆
Yoga: ★★★★☆
Muziek: ★★★★☆

Het Enter The Wave terrein is gelegen in Oyambre, vlak aan de Atlantische oceaan, met uitzicht over de heuvels en de bergketen Picos de Europa. Het terrein ligt op korte loopafstand van de surfbaai playa Oyambre, zodat je binnen 10 minuten met je surfplank in het water ligt. De Enter The Wave tipi’s liggen om een gemeenschappelijk terrein met lounges, gezamenlijke tenten en onze surfbar. ’s Avonds zijn er geregeld live optredens op het Enter The Wave terrein, gevolgd door gezellige avonden bij onze beachbar, op het strand of in een van de bars in het dorpje Comillas.

Het is vanaf nu mogelijk om te pre-registreren voor Enter The Wave 2022.

Het Enter The Wave terrein is gelegen in Oyambre, vlak aan de Atlantische oceaan, met uitzicht over de heuvels en de bergketen Picos de Europa. Het terrein ligt op korte loopafstand van de surfbaai playa Oyambre, zodat je binnen 10 minuten met je surfplank in het water ligt. De Enter The Wave tipi’s liggen om een gemeenschappelijk terrein met lounges, gezamenlijke tenten en onze surfbar.

Het is vanaf nu mogelijk om te pre-registreren voor Enter The Wave 2022.

PACKAGE

Tickets vanaf €339

Inclusief:
– Ticket Enter The Wave 2021
– Live singer-songwriters & bandjes
– Tipi & camping spot
– Reis naar Oyambre (retour)
– 4x avond diner
– Gebruik lounge areas
– Gebruik muziekinstrumenten

Optioneel:
Surflessen
1% Childrens tax
– Ontbijt
– Fresh start yoga

DE LIVE SESSIONS

Op ons Enter The Wave stage vind je geregeld live-optredens. In 2021 hopen we op een zomer waarin je dicht op het podium kunt dansen, maar mocht dit niet zo zijn dan kun je plaatsnemen aan ons uitgebreide terras. Genietend van een lekker drankje, in de ondergaande zon kun jij genieten van live-muziek. Hier alvast een greep uit de line-up van 2021.

DE LIVE SESSIONS

Op het Enter The Wave terrein zullen geregeld live optredens zijn van muzikanten. Zie hieronder een greep uit de artiesten van de live sessies op Enter The Wave 2021!

JPSON

De Zuid-Afrikaanse JPson zorgt er met zijn muziek voor dat je jezelf helemaal laat gaan en geniet van het moment! De roots van JPson liggen op het strand van Kaapstad waar hij voornamelijk bezig was met surfen en gitaar spelen. Samen met zijn gitaar is hij naar Europa gereisd met als resultaat groovy nummers zoals ‘Open Up’ en ‘Denial’.

COOKHOUSE

Cookhouse sluit zich aan bij Friendly Fire en werkt aan een uniek; een volwassenere toon in tekst en instrument, met een vleugje rock en groovy drums. Hun eerste song “In another life” was direct een enorme hit en werd al snel meer dan een miljoen keer geluisterd op Spotify.

MAYA SHANTI

Maya Shanti, uit Amsterdam, is een 23-jarige Engelstalige & Nederlands talige singer-songwriter met een hele eigen sound, van romantische liederen tot swingende nummers. Maya is ontdekt door MR. Probz en heeft haar platencontract getekend bij zijn label “Left Lane recordings”.

D. BENJAMIN

David Benjamin herken je waarschijnlijk wel van liedjes zoals Friends of Already December. Ook hij bereikte de finale van de Beste Singer-songwriter van Nederland. In 2018 tourde David mee als voorprogramma van Chef’Special en sindsdien zien we hem elk jaar terug op Enter The Wave.

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Alle acts, van zang tot comedy, zijn welkom op de open-mic night. Bereid je voor en de stage is yours!

BEACHBAR

BEACHBAR

De bar op Enter The Wave staat altijd voor je klaar. Kom jij ’s ochtends vroeg aan de bar voor een drankje? Je bent altijd welkom!

CITYTRIP SANTANDER

SANTANDER

De citytrip Santander (35,-) wil je niet missen. In de middag kun je shoppen & tapas eten en daarna gaan we met de groep langs verschillende kroegen.

TIPI STAGE

TIPI STAGE

Onderaan de Spaanse heuvels, vind je het Enter The Wave stage. Hier zijn de terrassen en live optredens van singer-songwriters

BEACH YOGA

BEACH YOGA

Doe mee aan de yogalesjes rondom het strand en op de mooiste plekjes en heuvels van Vidiago en zorg dat je fit aan je dag begint!

EL CAMINO

EL CAMINO

Enter The Wave ligt aan de wereldberoemde wandelroute Camino de Santiago Compostela, met de leukste restaurantjes op loopafstand.

PLAYA OYAMBRE

PLAYA OYAMBRE

Playa Oyambre staat bekend om de goede golven. Het is een uitgebreid strand tussen de rotsen.

SPAANSE AVOND

SPAANSE AVOND

Spaanse avond, de dag waarop iedereen rondloopt met kleurrijke schmink en waarop je geniet van sangria, salsa & verschillende activiteiten.

ACCOMMODATIE

Op het Enter The Wave Oceancamp overnacht je met 2 personen in een sfeervolle tipi van 3×3 meter, waar je twee eenpersoons (lucht)matrassen en een aantal kleine koffers in kwijt kunt, of met 3 tot 5 personen in een 5×5 meter tipi, met genoeg ruimte om rondjes te rennen en verstoppertje te spelen. Je dient zelf een luchtbed en beddengoed mee te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een luchtbed bij ons te huren voor €10 per week.

PRAKTISCH / FAQ

DATA

In 2021 vindt het Enter The Wave Oceancamp plaats op de onderstaande data. De eerste datum is hierbij de vertrekdag van de bus en de laatste datum is de dag van terugkomst met de bus in Nederland.

Belangrijk: kom je met eigen vervoer, dan ben je dus welkom vanaf zaterdag tot zaterdag.

Wk 1: 2 juli – 11 juli
Wk 2: 9 juli – 18 juli
Wk 3: 16 juli – 25 juli
Wk 4: 23 juli– 1 augustus
Wk 5: 30 juli – 8 augustus
Wk 6: 6 aug.– 15 augustus
Wk 7: 13 aug. – 22 augustus
Wk 8: 20 aug. – 29 augustus

De bussen vertrekken telkens op vrijdag vanuit Nederland en je komt op zaterdagochtend aan in Spanje. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden naar Nederland. Je komt dan op zondag in de ochtend / begin middag weer terug aan in Nederland.

COVID-19

Alle informatie met betrekking tot corona vind je bij de corona policy.

SURFLES & MATERIAAL

De locaties van Enter The Wave zijn ideaal om te golfsurfen dus dit raden we zeker aan. Je kunt je surfles en materiaal op locatie boeken. Lees hier alles over de verschillende surfpakketten Frankrijk & Spanje.

STROOM & SANITAIR

Stroom
Er is geen stroom in de tenten aanwezig. Op het terrein is wel een oplaadpunt voor mobiele telefoons aanwezig welke door deelnemers vrij te gebruiken is. Het oplaadpunt kan op verzoek worden gebruikt en gaat na het plaatsen van de electronica weer op slot. Gebruik van deze oplaadpunten is op eigen risico. Enter The Wave is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen bij de oplaadpunten.

Sanitair
Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig met wc’s en warme douches. Gebruik van deze voorzieningen is gratis.

BUSREIS

Je bus naar Spanje vertrekt op vrijdagmiddag. Op zaterdagochtend kom je aan op de bestemming. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden. Je bent op zondag in de ochtend / begin middag weer terug in België / Nederland. Hieronder vind je een indicatie van de vertrektijden per opstap locatie. Deze tijden kunnen nog wijzigen: je ontvangt de definitieve reisinformatie voorafgaand aan vertrek.

Bestemming Spanje:
Amsterdam (vertrektijd 12:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3)*
Utrecht (13:45, Stockholmstraat Leidsche Rijn)
Breda (14:45, Prinsenbeek Station)
Antwerpen (15.30, Antwerpen Station Berchem)

Bagage:
Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage
1x slaapzak
1x matje

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een name-tag aan!

Belangrijke documenten:
Om Frankrijk of Spanje binnen te komen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Een geldig identiteitskaart (of paspoort) volstaat. Een rijbewijs geldt hier niet als legitimatiebewijs. In geval van calamiteiten is het belangrijk dat je het pasje of polisnummer en polisblad van je reisverzekering bij je hebt. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Allianz verzekeringen.

LEEFTIJD

Enter The Wave is toegankelijk vanaf 18+, maar we adviseren Enter The Wave vanaf 20+. De gemiddelde leeftijd zal hoger liggen.

DINERS

Onze chefs bereiden op 4 dagen in de week een lekkere (basic) maaltijd voor je. Tijdens het boeken kun je aangeven of je wel of niet vegetarisch wil eten.

De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben dan kun je dit op locatie in Frankrijk of Spanje doorgeven aan de chef (je hoeft dit dus niet vooraf bij ons aan te geven). Hetzelfde geldt voor veganistisch eten.

NIET TOEGESTAAN

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.
2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
3. Wapens zijn verboden op het terrein
4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
11. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.