ENTER THE WAVE FORESTCAMP

Wil je veel surf en meer luxe? Het Enter The Wave forestcamp in Biscarrosse is perfect voor een ontspannen surftrip. Het camp heeft een intieme setting onder de dichte naaldbossen van de Aquitaine regio in Frankrijk. ‘s Avonds kun je dineren in de verschillende restaurantjes in het surfdorp en op het camp kun je ’s avonds vaak luisteren naar een akoestische songwriter gevolgd door een mooie avond in de stad. Ook zal er op een aantal avonden een Enter The Wave surfband optreden in de nabijgelegen beachclub gevolgd door zomerse deuntjes van onze DJ’s.

ENTER THE WAVE FORESTCAMP

Het Enter The Wave forestcamp in Biscarrosse is perfect voor een ontspannen surftrip. Het camp heeft een intieme setting onder de dichte naaldbossen van de Aquitaine regio. ‘s Avonds kun je dineren in de verschillende restaurantjes in het surfdorp en op het camp kun je ’s avonds vaak luisteren naar een akoestische songwriter gevolgd door een mooie avond aan de kust.

Locatie: | Surf: | Luxe: | Yoga: | Muziek:

Locatie:
Surf:
Luxe:
Yoga:
Muziek:

Het Enter The Wave forestcamp ligt op zo’n 15 minuten loopafstand van de stranden van de Aquitaine regio, waar de zandbanken zorgen voor perfecte surfbreaks. Het camp ligt op een luxe camping tussen de Franse naaldbossen, waar je onder andere gratis gebruik van het zwembad kunt maken. Alle tipi tenten op het Forestcamp zijn bovendien voorzien van bedden met een echt matras, voor een extra goede nachtrust na een mooie avond op het camp of in het surfdorp Biscarrosse plage, wat op loopafstand ligt. Naast een prachtig strand biedt het dorpje de mogelijkheid om ‘s avonds uitgebreid te eten of de lokale kroegjes en surfbars te bezoeken.

Het is vanaf nu mogelijk om Enter The Wave 2022 te boeken!

Het Enter The Wave Forestcamp ligt op zo’n 10 minuten afstand van de stranden van de Aquitaine regio en tussen de naaldbomen van camping Le Viviers. Ook op loopafstand vind je het dorp Biscarosse Plage, waar je ‘s avonds lekker uitgebreid kunt eten of de lokale kroegjes en surfbars bezoekt.

Het is vanaf nu mogelijk om Enter The Wave 2022 te boeken!

Package

Tickets vanaf €369

Inclusief:
– Ticket Enter The Wave 2022
– Live singer-songwriters & bands
– Tipi & camping spot
– Reis naar Biscarrosse (retour)
– 4x avond diner
– Gebruik lounge areas
– Gebruik longboards
– Gebruik muziekinstrumenten

Optioneel:
Surflessen
1% Childrens tax
– Ontbijt
– Fresh start yoga

DE LIVE SESSIONS

Op het Forestcamp worden geregeld live-optredens op het strand georganiseerd. In 2022 gaan we uit van een zomer waarin je lekker kunt dansen, maar mocht dit niet zo zijn dan kun je plaatsnemen aan het uitgebreide terras van de beachclub. Genietend van een lekker drankje, in de ondergaande zon, kun jij genieten van live-muziek. De line-up voor 2022 wordt nog bepaald maar hieronder vind je, om een idee te geven, alvast een aantal artiesten die we graag zien op Enter The Wave.

CLOSE TO FIRE

Enter The Wave is eigenlijk niet compleet zonder Close to Fire. Elk jaar reizen deze gelukszoekers langs de Franse en Spaanse kust en inmiddels zetten ze elke locatie op z’n kop. We zijn blij om ze weer te mogen verwelkomen! Luister het nummer Summer Haze hier.

JUDY BLANK

Judy Blank is een Nederlands singer-songwriter uit Utrecht. Ze werd bekend door de finale van de beste singer-songwriter van Nederland in 2013, song o.a. met Seasick Steve en Ilse DeLange, en scoorde in 2018 een grote hit met haar nummer Mary Jane.

ARGYLE SINGH

Op 19 jarige leeftijd verliet Argyle Singh zijn hometown in Schotland met niets meer dan zijn gitaar en enkeltje naar Amsterdam waar hij leefde van optredens op straat. Argyle Singh schreef meerdere fantastische liedjes waaronder By your side.

D. BENJAMIN

David Benjamin herken je waarschijnlijk wel van liedjes zoals Friends of Already December. Ook hij bereikte de finale van de Beste Singer-songwriter van Nederland. In 2018 tourde David mee als voorprogramma van Chef’Special en sindsdien zien we hem elk jaar terug op Enter The Wave.

DE LIVE SESSIONS

Op het Forestcamp worden geregeld live-optredens op het strand georganiseerd. Zie hieronder een greep uit de artiesten van de live sessies op eerdere edities van Enter The Wave!

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

ACOUSTIC STAGE

ACOUSTIC STAGE

Verschillende singer-songwriters zullen live te zien zijn, in een cosy setting op onze acoustic stage.

LONGBOARDS

LONGBOARDS

Even een dagje naar het dorp? Aan de bar kun je de gehele week gratis longboards lenen.

BISCARROSSE PLAGE

BISCARROSSE PLAGE

Biscarrosse plage is een typisch surfdorp en beschikt over veel leuke restaurantjes, surfshops en bars.

VOLLEYBAL

VOLLEYBAL

Bruin worden gaat het snelst wanneer je meedoet aan de Beachvolley op het strand!

DREAMBEACH BEACHCLUB

DREAMBEACH BEACHCLUB

Met je voetjes in het strandzand kun je genieten van live bands bij de ETW x Dreambeach beachclub.

ZWEMBAD

ZWEMBAD

Naast het Enter The Wave terrein ligt het zwembad, waar je de gehele week gratis gebruik van kunt maken.

BEACHBAR

BEACHBAR

De Beachbar is elke dag geopend tot 23:00. Daarnaast zijn er op het terrein meerdere chill-spots om te loungen.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Elke act is welkom op de open-mic night. Van zang tot comedy. Bereid je voor en de stage is yours!

ACCOMMODATIE

Op het Enter The Wave Forestcamp overnacht je met 2 personen in een comfortabele tipi met een doorsnee van 3,5 meter. Deze is wat ruimer is dan onze originele 2-persoons tipi van 3×3 meter en je kunt er gemakkelijk rechtop in staan. Met 3 tot 6 personen overnacht je in een riante tipi van 5×5 meter en een hoogte van wel 3 meter. Elke tipi is voorzien van eenpersoonsbedden met matras. Beddengoed dien je zelf mee te nemen.

PRAKTISCH / FAQ

DATA

In 2022 vindt Enter The Wave plaats op de onderstaande data (zowel in Spanje als in Frankrijk). De eerste datum is hierbij de vertrekdag van de bus en de laatste datum is de dag van terugkomst met de bus in Nederland.

Let op: kom je met eigen vervoer, dan ben je dus welkom van zaterdag tot zaterdag.

Wk 1: 1 juli – 10 juli
Wk 2: 8 juli – 17 juli
Wk 3: 15 juli – 24 juli
Wk 4: 22 juli– 31 juli
Wk 5: 29 juli – 7 augustus
Wk 6: 5 aug.– 14 augustus
Wk 7: 12 aug. – 21 augustus
Wk 8: 19 aug. – 28 augustus
Wk 9: 26 aug. – 4 september

De bussen vertrekken telkens op vrijdag vanuit Nederland en je komt op zaterdagochtend aan in Spanje of Frankrijk. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden naar Nederland. Je komt dan op zondag in de ochtend / begin middag weer terug aan in Nederland.

COVID-19

In de afgelopen twee jaar heeft Enter The Wave ondanks een aantal corona golven vrijwel alle weken kunnen draaien in het buitenland. Alle reizen van Enter The Wave zijn ruim opgezet aan de prachtige stranden van de Atlantische kust. Enter The Wave vindt plaats in de buitenlucht, met een ruime terras setting voor de optredens. We doen er alles aan om de reis veilig te laten verlopen.

Mocht het toch zo zijn dat jouw week gecancelled wordt (vanwege bv. een reisverbod) vanuit Enter The Wave, dan krijg je de mogelijkheid om je reis kosteloos te verplaatsen naar het volgende jaar.

SURFLES & MATERIAAL

De locaties van Enter The Wave zijn ideaal om te golfsurfen dus dit raden we zeker aan. Je kunt je surfles en materiaal op locatie boeken. Lees hier alles over de verschillende surfpakketten Frankrijk & Spanje.

STROOM & SANITAIR

Er is geen stroom in de tenten aanwezig. Op het terrein is wel een oplaadpunt voor mobiele telefoons aanwezig welke door deelnemers vrij te gebruiken is. Het oplaadpunt kan op verzoek worden gebruikt en gaat na het plaatsen van de electronica weer op slot. Gebruik van deze oplaadpunten is op eigen risico. Enter The Wave is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen bij de oplaadpunten.

Sanitair
Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig met wc’s en warme douches. Gebruik van deze voorzieningen is gratis.

BUSREIS

De bus naar Frankrijk vertrekt vroeg in de avond.  Op zaterdagochtend kom je aan op de bestemming. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden. Je bent op zondag in de ochtend / begin middag weer terug in België / Nederland. Hieronder vind je een indicatie van de vertrektijden per opstap locatie. Deze tijden kunnen nog wijzigen: je ontvangt de definitieve reisinformatie voorafgaand aan vertrek.

Bestemming Frankrijk:
Amsterdam (vertrektijd 17:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3)
Utrecht (18:45, Stockholmstraat Leidsche Rijn)
Breda (19:45, Prinsenbeek Station)
Antwerpen (20.30, Antwerpen Station Berchem)

Bagage:
Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage
1x slaapzak
1x matje

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een name-tag aan!

Belangrijke documenten:
Om Frankrijk of Spanje binnen te komen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Een geldig identiteitskaart (of paspoort) volstaat. Een rijbewijs geldt hier niet als legitimatiebewijs. In geval van calamiteiten is het belangrijk dat je het pasje of polisnummer en polisblad van je reisverzekering bij je hebt. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Allianz verzekeringen.

LEEFTIJD

Enter The Wave is toegankelijk voor 18+, maar we adviseren Enter The Wave vanaf 20+. De gemiddelde leeftijd zal hoger liggen.

DINERS

Onze chefs bereiden op 4 dagen in de week een lekkere (basic) maaltijd voor je. Tijdens het boeken kun je aangeven of je wel of niet vegetarisch wil eten.

De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben dan kun je dit op locatie in Frankrijk of Spanje doorgeven aan de chef (je hoeft dit dus niet vooraf bij ons aan te geven). Hetzelfde geldt voor veganistisch eten.

NIET TOEGESTAAN

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.
2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
3. Wapens zijn verboden op het terrein
4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
11. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.

NU BOEKEN

Is jouw voorkeursdatum niet beschikbaar? Bekijk hier dan alle data!