ENTER THE WAVE FORESTCAMP (23+)

Op het Enter The Wave Forestcamp overnacht je in luxe tenten en word je wakker met het geluid van de oceaan. Het camp heeft een intieme setting tussen de dichte naaldbomen van Biscarrosse in Frankrijk. In de avond geniet je van een drankje aan de beachbar, bezoek je de nabijgelegen restaurants of luister je op het strand naar een live optreden van één van onze artiesten.

Locatie: ●●●●● | Surf: ●●●●●| Luxe: ●●●●● | Yoga: ●●●●● | Muziek: ●●●○○

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★★★
Yoga: ★★★★★
Muziek: ★★☆☆☆

Het Enter The Wave Forestcamp ligt op zo’n 15 minuten loopafstand van het strand, waar de zandbanken zorgen voor perfecte surf breaks. Alle tenten op het Forestcamp zijn luxe ingericht met comfortabele bedden, meubilair en elektriciteit. Naast een prachtig strand biedt het dorpje de mogelijkheid om ‘s avonds uitgebreid te eten of de lokale kroegjes en surfbars te bezoeken.

Package

Tickets vanaf €389

Inclusief:

 • Ticket Enter The Wave 2023
 • Verblijf op het Forestcamp van zaterdag t/m zaterdag
 • Live singer-songwriters & bandjes
 • Luxe tent inclusief bedden, kleden, nachtkastjes & elektriciteit
 • 4x avond diner
 • Toegang zwembad
 • Gebruik lounge areas & hottub
 • Gebruik longboards & muziekinstrumenten

Optioneel:

 • Retour busreis naar Biscarrosse – vertrek op vrijdagavond & terugkomst op zondagochtend (€70)
 • Surflessen
 • 1% Childrens tax
 • Ontbijt
 • Fresh start yoga

Exclusief:

 • Tourist contribution €1,30 per dag

DE LIVE SESSIONS

Op het Forestcamp worden geregeld live-optredens op het strand georganiseerd. Zie hieronder een greep uit de artiesten van de live sessies op eerdere edities van Enter The Wave!

CLOSE TO FIRE

Enter The Wave is eigenlijk niet compleet zonder Close to Fire. Elk jaar reizen deze gelukszoekers langs de Franse en Spaanse kust en inmiddels zetten ze elke locatie op z’n kop. We zijn blij om ze weer te mogen verwelkomen! Luister het nummer Summer Haze hier.

JUDY BLANK

Judy Blank is een Nederlands singer-songwriter uit Utrecht. Ze werd bekend door de finale van de beste singer-songwriter van Nederland in 2013, song o.a. met Seasick Steve en Ilse DeLange, en scoorde in 2018 een grote hit met haar nummer Mary Jane.

ARGYLE SINGH

Op 19 jarige leeftijd verliet Argyle Singh zijn hometown in Schotland met niets meer dan zijn gitaar en enkeltje naar Amsterdam waar hij leefde van optredens op straat. Argyle Singh schreef meerdere fantastische liedjes waaronder By your side.

D. BENJAMIN

David Benjamin herken je waarschijnlijk wel van liedjes zoals Friends of Already December. Ook hij bereikte de finale van de Beste Singer-songwriter van Nederland. In 2018 tourde David mee als voorprogramma van Chef’Special en sindsdien zien we hem elk jaar terug op Enter The Wave.

WHAT TO DO WHERE

ACOUSTIC STAGE

ACOUSTIC STAGE

Verschillende singer-songwriters zullen live op het strand te zien zijn, in een cosy setting op onze eigen acoustic stage.

LONGBOARDS

LONGBOARDS

Even een dagje naar het dorp? Aan de bar kun je de gehele week gratis longboards lenen.

BISCARROSSE PLAGE

BISCARROSSE PLAGE

Biscarrosse plage is een typisch surfdorp en beschikt over veel leuke restaurantjes, surfshops en bars.

VOLLEYBAL

VOLLEYBAL

Bruin worden gaat het snelst wanneer je meedoet aan de Beachvolley op het strand!

DREAMBEACH BEACHCLUB

DREAMBEACH BEACHCLUB

Met je voetjes in het zand kun je genieten van live bands bij de ETW x Dreambeach beachclub.

ZWEMBAD

ZWEMBAD

Vlakbij het Enter The Wave terrein ligt het zwembad, waar je de gehele week gratis gebruik van kunt maken.

BEACHBAR

BEACHBAR

De Beachbar is elke dag geopend tot 23:00. Daarnaast zijn er op het terrein meerdere chill-spots om te loungen.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Elke act is welkom op de open-mic night. Van zang tot comedy. Bereid je voor en de stage is yours!

ACCOMMODATIE

EMPEROR LODGE

Met 4 tot 5 personen kun je verblijven in onze ruime Emperor Lodge. Deze lodges van ca. 24 m2 beschikken over vijf eenpersoonsbedden en een kleine living die fijn is ingericht met een salontafel, krukjes en tapijten. Ook heeft elke tent een eigen outdoor tafel en stoeltjes. De Emperor Lodge heeft stroomvoorziening en beschikt over een aantal sfeervolle lampen.

 • Ruime glamping lodge
 • Capaciteit tot 5 personen
 • Ingericht met salontafel, krukje en tapijten
 • Voorzien van elektriciteit en lampen
 • Buiten terrasje met tafel en stoelen
 • Nabij gelegen douches & toiletten

KIMMI LODGE

De Kimmi Lodge is een uniek verblijf voor 2 personen. Deze Scandinavisch ogende tent staat op een vlonder en is voorzien van een kleed, nachtkastje en verlichting. De slaapruimte beschikt afhankelijk van jullie voorkeur over twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed met fijne matrassen. De Kimmi Lodge is voorzien van stroom en heeft een eigen kleine veranda met daarvoor een tafeltje met een tweetal ligstoelen.

 • Capaciteit van 2 personen
 • Houten vlonder vloer
 • Voorzien van elektriciteit en stoelen
 • Buiten terrasje met tafel en stoelen
 • Nabij gelegen douches & toiletten

TIPI TENT

In de tipi tent overnacht je met 2, 3 of 4 personen. Met 2 personen verblijf je in een comfortabele tipi met een doorsnede van 4 meter. Overnacht je met 3 of 4 personen, dan heeft de tipi een doorsnede van 5 meter. Elke tipi is voorzien van eenpersoonsbedden met een lekker matras. Daarnaast hebben de tipi’s allemaal elektriciteit en licht in de tent. Voor de tipi tent vind je een zitje zodat je heerlijk in de zon kunt ontspannen na een dag surfen.

 • Capaciteit van 2-4 personen
 • Voorzien van elektriciteit en lampen
 • Tot 4 eenpersoonsbedden
 • Buiten terrasje met tafel en stoelen
 • Nabij gelegen douches & toiletten

PRAKTISCH / FAQ

SOLO REIZIGERS

Zou je graag in je eentje naar Enter The Wave willen komen? Dat is geen probleem! Hiervoor kun je het volgende formulier doorlopen, op zoek naar andere soloreizigers.

Vanaf nu is het ook mogelijk om een plek te boeken in een gedeelde tent. Dit kan via het boekingsformulier.

DATA

In 2023 vindt Enter The Wave plaats op de onderstaande data (zowel in Spanje als in Frankrijk). De eerste datum is hierbij de vertrekdag van de bus en de laatste datum is de dag van terugkomst met de bus in Belgie en Nederland.

Let op: kom je met eigen vervoer, dan ben je dus welkom van zaterdag tot zaterdag.

Wk 1: 30 juni – 9 juli
Wk 2: 7 juli – 16 juli
Wk 3: 14 juli – 23 juli
Wk 4: 21 juli– 30 juli
Wk 5: 28 juli – 6 aug.
Wk 6: 4 aug.– 13 aug.
Wk 7: 11 aug. – 20 aug.
Wk 8: 18 aug. – 27 aug.
Wk 9: 25 aug. – 3 sept.
Wk 10: 1 sept. – 10 sept.

COVID-19

In de afgelopen twee jaar heeft Enter The Wave ondanks een aantal corona golven vrijwel alle weken kunnen draaien in het buitenland. Alle reizen van Enter The Wave zijn ruim opgezet aan de prachtige stranden van de Atlantische kust. Enter The Wave vindt plaats in de buitenlucht, met een ruime terras setting voor de optredens. We doen er alles aan om de reis veilig te laten verlopen.

Mocht het toch zo zijn dat jouw week gecancelled wordt (vanwege bv. een reisverbod) vanuit Enter The Wave, dan krijg je de mogelijkheid om je reis kosteloos te verplaatsen naar het volgende jaar.

SURFLES & MATERIAAL

De locaties van Enter The Wave zijn ideaal om te golfsurfen dus dit raden we zeker aan. Je kunt je surfles en materiaal op locatie boeken. Lees hier alles over de verschillende surfpakketten Frankrijk & Spanje.

BUSREIS

De bus naar Frankrijk vertrekt vroeg in de avond.  Op zaterdagochtend kom je aan op de bestemming. Na een week Enter The Wave zul je op zaterdag in de avond weer terug rijden. Je bent op zondag in de ochtend / begin middag weer terug in België / Nederland. Hieronder vind je een indicatie van de vertrektijden per opstap locatie. Deze tijden kunnen nog wijzigen: je ontvangt de definitieve reisinformatie voorafgaand aan vertrek.

Bestemming Frankrijk:
Amsterdam (vertrektijd 17:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3)
Utrecht (18:45, Stockholmstraat Leidsche Rijn)
Breda (19:45, Prinsenbeek Station)
Antwerpen (20.30, Antwerpen, Borsbeeksebrug)

Bagage:
Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage
1x slaapzak
1x matje

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een name-tag aan!

Belangrijke documenten:
Om Frankrijk of Spanje binnen te komen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Een geldig identiteitskaart (of paspoort) volstaat. Een rijbewijs geldt hier niet als legitimatiebewijs. In geval van calamiteiten is het belangrijk dat je het pasje of polisnummer en polisblad van je reisverzekering bij je hebt. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Allianz verzekeringen.

LEEFTIJD

Voor het Forestcamp in Frankrijk geldt een minimum leeftijd van 23 jaar.

Ben je jonger dan 23 maar wil je toch graag boeken? Bijvoorbeeld omdat je vriendengroep ouder is? Stuur ons dan een mail via info@enterthewave.eu.

DINERS

Onze chefs bereiden op 4 dagen in de week een lekkere (basic) maaltijd voor je. Alle maaltijden zijn vegetarisch, een voorkeur voor vegetarisch eten hoef je dus niet door te geven.

De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben dan kun je dit bij het boeken en op locatie in Frankrijk of Spanje doorgeven aan de chef. Hetzelfde geldt voor veganistisch eten.

STROOM & SANITAIR

Alle Lodges en tenten zijn voorzien van elektriciteit en voldoende stopcontacten.

Sanitair
Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig met wc’s en warme douches. Gebruik van deze voorzieningen is gratis.

TOURIST CONTRIBUTION

De tourist contribution bestaat uit één of meer van de volgende aspecten:

 • Toeristenbelasting
 • Bijdrage lokale lifeguards
 • Bijdrage lokale security

NIET TOEGESTAAN

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.
2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 23 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
3. Wapens zijn verboden op het terrein
4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
11. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.

SUPERFLEX BOEKINGSVOORWAARDEN

Heb je vroeg geboekt? Dan maak je wellicht gebruik van onze superflex boekingsvoorwaarden. Hiermee kun je tot 1 april je reis kosteloos annuleren of verplaatsen zonder een reden te hoeven geven. Na 1 april kan je nog steeds annuleren maar dan gelden de normale voorwaarden die beschreven staan in onze annuleringsvoorwaarden. In je account kun je zien of de superflex boekingsvoorwaarden inclusief in je boeking zitten.

Boek je later? Dan kun je altijd kiezen voor onze annuleringsverzekering. Hiermee ben je altijd gegarandeerd van het terug krijgen van een groot deel van de reissom in het geval van annulering. Meer hierover lees je in onze annuleringsvoorwaarden.

NU BOEKEN

W3 t/m W8 SOLD OUT!
NIEUW GEOPEND W10