Enter The Wave
corona policy

Verwachting zomer 2021

De zomer is nog ver maar we kijken vol enthousiasme uit naar Enter The Wave 2021! Ondanks de situatie in de zomer van 2020 heeft Enter The Wave afgelopen zomer in de meeste weken gewoon plaats kunnen vinden, inclusief live optredens in een ruime setting op ons terras. De frisse buitenlucht blijkt een goede plaats om te zijn in tijden van corona.

Alle reizen van Enter The Wave zijn ruim opgezet aan de prachtige stranden van de Atlantische kust en we zijn hard bezig met de voorbereidingen om er weer een mooi seizoen van te maken. Indien er deze zomer nog maatregelen van kracht zijn dan zullen we de locaties hier, net als afgelopen zomer, goed op inrichten.

De reis kan toch niet doorgaan, wat nu?

We gaan er niet vanuit dat Enter The Wave niet door zou kunnen gaan. Maar mocht dit toch zo zijn, maak je dan geen zorgen! Je krijgt dan de mogelijkheid om de reis te verplaatsen naar een ander moment of naar het daaropvolgende jaar. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Super Flex verzekering

Naast corona kunnen ook andere overwegingen een rol spelen bij je vakantie plannen. We bieden dit jaar daarom ook een Super Flex annuleringsverzekering aan, waarmee je (zelfs zonder opgaaf van reden) kosteloos kunt annuleren tot een maand voor vertrek. Je vindt alle informatie hierover terug in onze annuleringsvoorwaarden.

Belangrijk! Zonder annuleringsverzekering ontvang je geen geld terug wanneer je niet kunt afreizen vanwege quarantaineverplichting of wanneer je positief getest bent op corona.

Wat doet Enter The Wave aan het corona-proof maken van de reis?

Enter The Wave richt de reizen zo in dat aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid kan worden voldaan. Wanneer de 1,5 meter richtlijn nog van kracht is zullen we het terrein zo inrichten dat afstand houden erg gemakkelijk is. Zo worden de terrassen op het gemeenschappelijk terrein bijvoorbeeld ingericht met onze Anderhalve tafels, welke we hier speciaal voor hebben ontworpen. We zullen voorafgaand aan de reis alle reizigers op de hoogte brengen van de specifieke regelgeving van de locaties, mochten deze nog gelden.

Negatief testresultaat

Mogelijk moet je voor het reizen tussen landen een negatief testresultaat laten zien. Deze kosten vallen bij de deelnemer. Het niet willen laten afnemen van een test is helaas geen geldige reden om te annuleren. Kijk op www.nederlandwereldwijd.nl voor actuele informatie omtrent reizen.

Toch nog vragen?

Dat kan uiteraard. Stel je vragen via info@enterthewave.nl!