New Layer

BLOEMENDAAL AAN ZEE

Het Enter The Wave Beachcamp vindt plaats op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen de prachtige groen beklede duinen van Bloemendaal aan Zee zal het kamp te vinden zijn. Het surfcamp richt zich naast surfen vooral op muziek. Er zal zowat elke avond een optreden zijn van een artiest. Word wakker in je tipi tent en hoor het geluid van onze eigen Noordzee en overnacht ‘s avonds in een ruime tipi met echte bedden en een comfortabele inrichting.

Het Enter The Wave Beachcamp ligt direct achter de duinen op nog geen 200 meter van het strand, waar je een heel aantal gezellige beachbars vindt zoals Woodstock 69. De surfspots liggen vlak achter de duin, voor de strandtent van Mifune, en bij de Surfana surfschool op zo’n 10 minuten loopafstand, vlak naast de strandtent Rapa Nui. Op ons tipiterrein staat een ruime tipi tent voor je klaar om in te overnachten en daarnaast vind je er lounges met hangmatten, een keuken en een uitgebreid terras met onze 1,5m-tafels. Vanaf hier geniet je van live songwriters of pak je een filmavond mee op het outdoor cinema scherm. Het beachcamp wordt zo ingericht dat aan alle richtlijnen rondom corona kan worden voldaan.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★☆☆ | Luxe: ★★★★★ | Terras: ★★★★★ | Accommodatie: ★★★★★

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★☆☆
Luxe: ★★★★★
Terras: ★★★★★
Accommodatie: ★★★★★

DATA 2021

Midweek: Ma-Di-Wo-Do-Vr || Early Bird boekingen €199
Weekender: Vr-Za-Zo- Ma || Early Bird boekingen €219
Weekprijs: Vr-Za-Zo-Ma-Di-Wo-Do-Vr || Early Bird boekingen €309

Wk 1: 2 juli – 9 juli
Wk 2: 9 juli – 16 juli
Wk 3: 16 juli – 23 juli
Wk 4: 23 juli – 30 juli

Wk 5: 30 juli – 6 aug.
Wk 6: 6 aug. – 13 aug.
Wk 7: 13 aug. – 20 aug.
Wk 8: 20 aug. – 27 aug.

DE LOCATIE

Het Enter The Wave Beachcamp bevindt zich op camping De Lakens, midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De camping is van alle gemakken voorzien zoals comfortabele douches en toiletten, maar ook een wellness, een supermarkt en een eigen restaurant. Met Enter The Wave bevinden we ons op een geheel eigen gedeelte van de camping, vlak aan de kust en midden tussen de duinen.

NL-map1

Corona maatregelen

We richten de Enter The Wave locaties zo in dat aan alle richtlijnen kan worden voldaan, waarbij je op ons terras kunt borrelen en genieten van live muziek op een comfortabele afstand.

Hoe kom ik er?

Camping De Lakens is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via treinstation Haarlem of Zandvoort en vervolgens bus 81 naar halte “De Lakens”.  Als je met eigen vervoer komt kun je gebruik maken van de parkeergelegenheid op de camping, welke gratis is voor gasten.

Surfen

De golven komen in Zuid Europa meer consequent binnen maar ook in Nederland is het vrijwel elke dag mogelijk om te (leren) surfen! Ook voor gevorderden is er voldoende uitdaging te vinden maar is er vaak wat meer geduld bij nodig. Op de zeldzame dagen dat het echt “flat” is kun je gebruik maken van onze SUP boards om toch het water op te gaan.

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

ACOUSTIC STAGE

ACOUSTIC STAGE

Verschillende singer-songwriters zullen live te zien zijn, vanaf het terras op ons kleine acoustic stage.

WOODSTOCK69

WOODSTOCK69

Dichter bij deze legendarische beachclub kun je niet zitten: vanaf het Enter The Wave Beachcamp loop je in 10 minuten naar Woodstock69.

KITESURFEN

KITESURFEN

Naast het golfsurfen is het mogelijk om te leren kitesurfen. Ontdek de wind op het strand van Bloemendaal.

NATUURPARK

NATUURPARK

Het Beachcamp bevindt zich in natuurpark Zuid Kennemerland, waar je onder andere Europese bizons en damherten kunt spotten.

TERRAS

TERRAS

Vanaf onze terrasjes geniet je van zomerse deuntjes, disco platen en live muziek. We werken hiervoor met speciale tafels.

LONGBOARDEN

LONGBOARDS

Aan de bar kun je de hele week gratis longboards lenen om de mooie omgeving te verkennen.

BEACHBAR

BEACHBAR

De Beachbar is geopend tot 22:00 voor drankjes & panini’s en in de buurt staan een heel aantal lounges en hangmatten om te ontspannen.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Elke act is welkom op de open-mic night. Van zang tot comedy. Bereid je voor en de stage is yours!

DE LIVE SESSIONS

Aan onze borrel area’s op het Enter The Wave terrein zullen elke dag optredens zijn van muzikanten. Zij verzorgen hier speciaal aangepaste live optredens, op afstand, in een bijzondere & intieme setting. Akoestisch, uniek en speciaal voor 2021. Borrel samen met je vrienden aan onze beachtafels en geniet van de lange avondzon. Zie hieronder een aantal artiesten van de live sessies op Enter The Wave Bloemendaal 2021.

Ash Radford

Singer-songwriter Ash Radford heeft door het reizen zijn eigen sound gevonden. De combinatie van zijn robuuste, soulvolle stem en gitaarstijl zorgt voor kippenvel! Ash zal deze zomer te zien zijn op alle Enter The Wave locaties. Beluister zijn nummer ‘Dance With Me’ hier.

J & Friends

Jorn ten Ham is een allemansvriend met een hele hoop getalenteerde muzikanten als vrienden. Samen hebben zij besloten de handen ineen te slaan en ervoor te zorgen dat er allemaal bekende songs op de meest creatieve manieren gecoverd worden. Verwacht zowel een kleine als grotere meezing setting.

JpSon

De Zuid-Afrikaanse JPson zorgt er met zijn muziek voor dat je je helemaal laat gaan en geniet van het moment! De roots van JPson liggen op het strand van Kaapstad waar hij voornamelijk bezig was met surfen en gitaar spelen. Samen met zijn gitaar is hij naar Europa gereisd met als resultaat groovy nummers zoals ‘Open Up’ en ‘Denial’.

Lotte Walda

Lotte Walda is een singer songwriter uit Heerlen welke doorbrak via Giels talentenjacht. Ze schrijft eigen verhalende nummers, puur en vanuit het hart. Daarnaast covert ze nummers vanuit de jaren ’60 & ’70. Denk aan Janis Joplin en Nina Simone. In 2016 stond ze o.a. in Paradiso met Douwe Bob.

ACCOMODATIE

Op het Enter The Wave Beachcamp overnacht je met 2 of 3 personen in een ruime tipi van 4×4 meter of met 4 of 5 personen in een 5×5 meter tipi. Elke tent is uitgerust met bedden met matras, een kleed, lampen, nachtkastjes en comfortabele ligstoeltjes om buiten mee te zitten. De tenten zijn gemaakt van stevig katoen en ze zijn hoog genoeg om er comfortabel in rond te kunnen lopen. Op korte afstand van je tipi vind je de sanitaire voorzieningen en op 5 minuten lopen is een supermarkt die je overal in kan voorzien. Het strand is binnen no-time bereikbaar.

SURFEN

De kitesurflessen worden verzorgd door Mifune, vlak voor hun gezellige beachbar aan het strand, en de surflessen en andere sportieve activiteiten op het Beachcamp worden voorzien door Surfana. Een good life company met meerdere surfscholen en camps in Nederland en bekend van het Surfana festival. Qua sfeer komt het helemaal goed, ze hebben namelijk als hoogste doel om iedereen te inspireren om een leven te kiezen gebaseerd op geluk: Choose the good life!

golf2

FAQ

CORONA

We richten de Enter The Wave locaties zo in dat aan alle richtlijnen kan worden voldaan, waarbij je op ons terras kunt borrelen en genieten van live muziek op een comfortabele afstand. Daarnaast volgen wij alle richtlijnen van het RIVM. Enter The Wave vindt 90% van de tijd plaats in de buitenlucht. Onderzoek wijst uit dat de kans op besmetting in de buitenlucht erg klein is.

SURFLESSEN

Deze prijzen gelden voor de gehele periode van het materiaal. Surfmateriaal is beschikbaar vanaf 15:00 op de dag van aankomst. Wanneer je uitgechecked bent is het materiaal niet meer beschikbaar. De surflessen worden gegeven door gecertificeerde Nederlands (en soms Engels) sprekende surfleraren.

Surfpakketten

Wetsuit + surfplank: €40,- (surfervaring is een vereiste)
Wetsuit + surfplank + 2x 1,5 uur les: €85,-
Wetsuit + surfplank + 4x 1,5 uur les: €115,-

Het materiaal is standaard inclusief in het pakket voor een midweek of weekend. Je kunt dit voor €10,- verlengen naar een volledige week.
Alleen surfboard: €50
Wetsuit en surfboard: €70

REIS

Je regelt zelf je reis naar Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je met de trein tot Haarlem of Zandvoort reizen. Gedurende het hele jaar kun je vanuit hier bus 81 pakken en uitstappen bij halte ‘de Lakens’.

Vanwege het beperkte aantal parkeerplekken op het Enter The Wave terrein, willen we deelnemers stimuleren om met het openbaar vervoer te komen. Het is echter ook mogelijk om met de auto te komen. Een parkeerplek op het terrein kost €15,- per voertuig.

LEEFTIJD

Vanaf 18+ zijn gasten welkom op het terrein. We raden Enter The Wave Bloemendaal aan vanaf 21 jaar. De gemiddelde leeftijd van het camp zal echter hoger liggen.

DINERS

Het diner wordt telkens geserveerd op vrijdag, zondag, maandag en donderdag. Wanneer je een volledige week hebt geboekt is het diner dus 4x inclusief en wanneer je een midweek of weekend hebt geboekt is het diner 2x inclusief. Verder beschikt de camping op korte afstand over een supermarkt en een restaurant en zijn de beachbars aan het strand uitermate geschikt voor een heerlijk diner in de avondzon.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.

IN & UITCHECK

De incheck vindt plaats tussen 12:30u en 13:30u. Zorg ervoor dat je tussen deze tijden aanwezig bent op de incheck locatie (graag niet vroeger en niet later, i.v.m. het programma). Je vindt de exacte incheck locatie in de reisinformatie die je voorafgaand aan vertrek van ons ontvangt.

Corona maatregelen

We richten de Enter The Wave locaties zo in dat aan alle richtlijnen kan worden voldaan, waarbij je op ons terras kunt borrelen en genieten van live muziek op een comfortabele afstand.

Hoe kom ik er?

Camping De Lakens is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via treinstation Haarlem of Zandvoort en vervolgens bus 81 naar halte “De Lakens”.  Als je met eigen vervoer komt kun je gebruik maken van de parkeergelegenheid op de camping, welke gratis is voor gasten.

Surfen

De golven komen in Zuid Europa meer consequent binnen maar ook in Nederland is het vrijwel elke dag mogelijk om te (leren) surfen! Ook voor gevorderden is er voldoende uitdaging te vinden maar is er vaak wat meer geduld bij nodig. Op de zeldzame dagen dat het echt “flat” is kun je gebruik maken van onze SUP boards om toch het water op te gaan.