ENTER THE WAVE BLOEMENDAAL

Het Enter The Wave beachcamp ligt bij een van de mooiste stranden van Nederland: Bloemendaal aan Zee. Overdag ga je surfen of bezoek je de verschillende beachbars, zoals Woodstock 69, en in de avond geniet je van live muziek op het gezellige Enter The Wave terrein. Het Enter The Wave terrein ligt direct achter de duin, zodat je binnen een paar minuten lopen al met je surfplank in het water ligt.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★☆☆ | Luxe: ★★★★★ | Yoga: ★★★★★ | Muziek: ★★★★☆

Op het tipiterrein staat een ruime tipi tent voor je klaar om in te overnachten en daarnaast vind je er lounges met hangmatten, gemeenschappelijke tenten en een uitgebreid terras. Vanaf hier geniet je van live songwriters of pak je een filmavond mee op het outdoor cinema scherm. Het beachcamp wordt zo ingericht dat aan alle richtlijnen rondom corona kan worden voldaan.

Het is vanaf nu mogelijk om te pre-registreren voor Enter The Wave 2022.

ENTER THE WAVE BLOEMENDAAL

Het Enter The Wave Beachcamp vindt plaats op één van de mooiste plekken van Nederland; tussen de prachtige duinen van Bloemendaal aan Zee. Overdag kun je surfen of ga je naar de terrassen van een van de strandclubs, waaronder Woodstock 69 & de San Blas. In de avond geniet je van live muziek op het Enter The Wave terrein.

Het is vanaf nu mogelijk om te pre-registreren voor Enter The Wave 2022.

PACKAGE

Tickets vanaf €229

Inclusief:
– Plek op het Enter The Wave Beachcamp
– Live optredens vanaf het terras
– Luxe ingerichte tipi’s (incl. bedden, kleden, lampjes & elektriciteit)
– Outdoor tafeltje & stoelen voor je tipi
– 4x diner (2x bij weekend of midweek)
– Gebruik lounges & hottubs
– Gebruik longboards & muziekinstrumenten

Optioneel:
Surflessen
1% Childrens tax
– Ontbijt
– Fresh start yoga

Midweek € 229 – 244
Weekender € 249 – 264
Weekprijs € 349 – 364

DE LIVE SESSIONS

Aan onze borrel area’s op het Enter The Wave terrein zullen elke dag optredens zijn van muzikanten. Zij verzorgen hier speciaal aangepaste live optredens, op afstand, in een bijzondere & intieme setting. Akoestisch, uniek en speciaal voor 2021. Borrel samen met je vrienden aan onze beachtafels en geniet van de lange avondzon. Zie hieronder een aantal artiesten van de live sessies op Enter The Wave Bloemendaal 2021.

Ash Radford

Singer-songwriter Ash Radford heeft door het reizen zijn eigen sound gevonden. De combinatie van zijn robuuste, soulvolle stem en gitaarstijl zorgt voor kippenvel! Ash zal deze zomer te zien zijn op alle Enter The Wave locaties. Beluister zijn nummer ‘Dance With Me’ hier.

J & Friends

Jorn ten Ham is een allemansvriend met een hele hoop getalenteerde muzikanten als vrienden. Samen hebben zij besloten de handen ineen te slaan en ervoor te zorgen dat er allemaal bekende songs op de meest creatieve manieren gecoverd worden. Verwacht zowel een kleine als grotere meezing setting.

JpSon

De Zuid-Afrikaanse JPson zorgt er met zijn muziek voor dat je je helemaal laat gaan en geniet van het moment! De roots van JPson liggen op het strand van Kaapstad waar hij voornamelijk bezig was met surfen en gitaar spelen. Samen met zijn gitaar is hij naar Europa gereisd met als resultaat groovy nummers zoals ‘Open Up’ en ‘Denial’.

Lotte Walda

Lotte Walda is een singer songwriter uit Heerlen welke doorbrak via Giels talentenjacht. Ze schrijft eigen verhalende nummers, puur en vanuit het hart. Daarnaast covert ze nummers vanuit de jaren ’60 & ’70. Denk aan Janis Joplin en Nina Simone. In 2016 stond ze o.a. in Paradiso met Douwe Bob.

DE LIVE SESSIONS

Aan onze borrel area’s op het Enter The Wave terrein zullen elke dag optredens zijn van verschillende live muzikanten. Zie hieronder een aantal artiesten van de live sessies op Enter The Wave Bloemendaal 2021!

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

ACOUSTIC STAGE

ACOUSTIC STAGE

Verschillende singer-songwriters zullen live te zien zijn, vanaf het terras op ons kleine acoustic stage.

WOODSTOCK69

WOODSTOCK69

Dichter bij deze legendarische beachclub kun je niet zitten: vanaf het Enter The Wave Beachcamp loop je in 10 minuten naar Woodstock69.

KITESURFEN

KITESURFEN

Naast het golfsurfen is het mogelijk om te leren kitesurfen. Ontdek de wind op het strand van Bloemendaal.

NATUURPARK

NATUURPARK

Het Beachcamp bevindt zich in natuurpark Zuid Kennemerland, waar je onder andere Europese bizons en damherten kunt spotten.

TERRAS

TERRAS

Vanaf onze terrasjes geniet je van zomerse deuntjes, disco platen en live muziek. We werken hiervoor met speciale tafels.

LONGBOARDEN

LONGBOARDS

Aan de bar kun je de hele week gratis longboards lenen om de mooie omgeving te verkennen.

BEACHBAR

BEACHBAR

De Beachbar is geopend tot 24:00 voor drankjes & panini’s en in de buurt staan een heel aantal lounges en hangmatten om te ontspannen.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Elke act is welkom op de open-mic night. Van zang tot comedy. Bereid je voor en de stage is yours!

ACCOMMODATIE

Op het Enter The Wave Beachcamp kun je kiezen uit een ruime Tipi voor 2 personen (4x4m), een Tipi voor 3 of 4 personen (5x5m), een Tipi voor 5 personen (6x6m) of een traditionele Yurt voor 2, 3 of 4 personen. Alle tenten zijn voorzien van elektriciteit en ingericht met eenpersoonsbedden met matras, kleden, lampjes en een nachtkastje. Beddengoed dien je zelf mee te nemen. Ook beschikken alle tenten over een eigen outdoor tafeltje met stoelen.

PRAKTISCH / FAQ

DATA

Het Enter The Wave Beachcamp is geopend van 2 juli tot 27 augustus. Je kunt telkens kiezen voor een midweek (maandag t/m vrijdag), een weekend (vrijdag t/m maandag) en een volledige week (vrijdag t/m vrijdag). Je vindt de exacte data en beschikbaarheid op de boekingspagina.

COVID-19

In de zomer van 2020 konden alle weken van Enter The Wave Bloemendaal doorgaan, inclusief live optredens vanaf het terras. Mochten er in de zomer van 2021 nog steeds maatregelen gelden dan zal hier goed rekening mee worden gehouden, net als afgelopen zomer. Alle informatie met betrekking tot corona vind je in onze corona policy.

KITESURFEN

Bloemendaal aan Zee staat bekend als een goede spot om te kitesurfen. Je kunt je lessen en materiaal vooraf boeken bij de kitesurfschool Mifune. Deze gezellige surfschool en beachbar vind je direct achter de duin, op nog geen 200 meter van het Enter The Wave Beachcamp. Je kunt je lessen vooraf boeken op de website van Mifune.

SURFLESSEN

De surflessen en andere sportieve activiteiten op het Beachcamp worden voorzien door de surfscholen van Surfana en Mifune. Je krijgt een aantal weken voor vertrek een mail waar je je surfpakket kunt boeken. Je leest hier alles over de surfpakketten.

Surfana is een good life company met meerdere surfscholen en camps in Nederland en bekend van het Surfana festival. Qua sfeer komt het helemaal goed, ze hebben namelijk als hoogste doel om iedereen te inspireren om een leven te kiezen gebaseerd op geluk: Choose the good life! De surfschool van Surfana ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Enter The Wave Beachcamp, vlakbij de bekende strandtent Rapa Nui.

Mifune is een surfschool en strandtent met een breed aanbod aan watersporten, van kitesurfen tot catamaranzeilen en natuurlijk golfsurfen. De surfschool van Mifune ligt op nog geen 200 meter loopafstand van het Enter The Wave Beachcamp. Na je surfsessie kun je bij de gezellige strandtent van Mifune terecht voor een hapje & drankje.

LEEFTIJD

Vanaf 18+ zijn gasten welkom op het terrein. We raden Enter The Wave Bloemendaal aan vanaf 21 jaar. De gemiddelde leeftijd van het camp zal hoger liggen.

DINERS

Het diner wordt telkens geserveerd op vrijdag, zondag, maandag en donderdag. Wanneer je een volledige week hebt geboekt is het diner dus 4x inclusief en wanneer je een midweek of weekend hebt geboekt is het diner 2x inclusief. Verder beschikt de camping op korte afstand over een supermarkt & restaurant en zijn de nabijgelegen strandtenten perfect voor een heerlijk diner in de avondzon.

IN & UITCHECK

De incheck vindt plaats tussen 12:30u en 13:30u. Zorg ervoor dat je tussen deze tijden aanwezig bent op de incheck locatie (graag niet vroeger en niet later, i.v.m. het programma). Je vindt de exacte incheck locatie in de reisinformatie die je voorafgaand aan vertrek van ons ontvangt.

De uitcheck start op de dag van vertrek om 09.00u en we verzoeken je om vóór 10.30u uit te checken.

VERVOER

Je regelt zelf je reis naar Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je met de trein tot Haarlem of Zandvoort reizen. Gedurende het hele jaar kun je vanuit hier bus 81 pakken en uitstappen bij halte ‘de Lakens’.

Vanwege het beperkte aantal parkeerplekken op het Enter The Wave terrein, willen we deelnemers stimuleren om met het openbaar vervoer te komen. Het is echter ook mogelijk om met de auto te komen. Een parkeerplek op het terrein kost €15,- per voertuig.

NIET TOEGESTAAN

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.
2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
3. Wapens zijn verboden op het terrein
4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in een natuurgebied en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
11. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.